Kuvendi i Punës aprovoi të gjitha çështjet e shqyrtuara

Kuvendi i Punës aprovoi të gjitha çështjet e shqyrtuara

Federata e Hendbolli të Kosovës në ambijentet e “Sheshit 21” , në Prishtinë ka mbajtur kuvendin e rregullt të punës . U shfletuan ngjarje të vitit 2018 si dhe u zotuan për punën dhe suksese të reja sivjet . Në vazhdim ndjekim kronikën e përgatitur nga kjo ngjarje nga gazetari Tomor GRABOVCI./21Media