Këngëtarja e njohur, Filloreta Raçi-Fifi gjithmonë gjen mënyra që të jetë afër fansave të saj. Ajo së fundmi në Instagram ka pranuar disa pyetje nga ndjekësit e saj. Përveç pyetjeve Fifi pranoi edhe një “kritikë” në lidhje me humbjen e peshës.

Për këtë Fifi  ka pasurjë përgjegjie duke thënë se ndryshimin nuk e ka bërë për askënd, veç se ka qenë e nevojshme për shëndetin e saj.

Me humbjen e peshës, Fifi po duket mjaft bukur dhe tërheqëse. Ndryshimi i saj vërhet dukshum si në fytyrë ashtu edhe në turp.

Fifi në fillim të muajit korrik ka publikuar bashkëpunimin me artistin e njohur  Young Zerkën të titulluar “Pa Gajle”, projekt ky i cili deri tani në Youtube ka mbledhur mbi 3 milionë klikime./21Media