Fikret Shatri  vrapon me moton “Vrapi i shqipes nga Skënderbeu në Skëndërbe”.  

Fikret Shatri  vrapon me moton “Vrapi i shqipes nga Skënderbeu në Skëndërbe”.  

Sportisti dhe atleti  kosovar, Fikret Shatri me 2 korrik  do të vrapoj nga Prishtina në Tiranë, me moton  “Vrapi i shqipes nga Skënderbeu në Skëndërbe”. Shatri  i gatshëm për ti përballuar vështërisitë  e vrapimit  275 kilometra.