Ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe, për TV21 zbuloi se 20% nga numri i të infektuarve ditëve të fundit, i përkasin llojit të ri të koronavirusit britanik.

“Ne po shohim se çfarë po ndodh dhe se çfarë bllokimesh të rënda rekomandojnë vendet tjera. Deri më tani, tek ne janë regjistruar më shumë se 20 mutacione të virusit korona”, tha Venko Filipçe./21Media