Tema boshte e këtij edicioni “Të drejtat e autorit”

Tema boshte e këtij edicioni “Të drejtat e autorit”

Në Prishtinë filloi edicioni i 15-të i “Javës së Bibliotekës së Kosovës”, e cila teme boshte në këtë edicion do të ketë “Te drejtat e autorit dhe biblioteka”. Për kontributin 15 vjeçar të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në zhvillimin e bibliotekës, drejtuesit e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës i ndanë çmimin “Pjetër Bogdani”./21Media