Përkujtohet 22 vjetori i protestave studentore dhe ish-rektori Ejup Statovci

Përkujtohet 22 vjetori i protestave studentore dhe ish-rektori Ejup Statovci

 Sot filloi viti i ri akademik 2019/2020 si dhe u përkujtua 22 vjetori i protestave masive të studentëve të Universitetit të Prishtinës. Me këtë rast rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, ka bërë homazhe në nderim të ish-rektorit, Ejup Statovci, të ciline  quajti rektor historic, i cili iu priu ndryshimeve të mëdha për Kosovës./21Media