“Java egjiptiane” do të shënohet me aktivitete të shumëta

“Java egjiptiane” do të shënohet me aktivitete të shumëta

Nga sot deri me datën 25 qershor, në Kosovë mbahet “Java egjiptiane”, e shënuar për hir të ditës së egjiptianëve të Ballkanit, 24 qershorit.

Gjatë kësaj Jave do të këtë aktivitete kulturo-artistike, politike, dhe tryezë shkencore. E veçanta e këtyre aktiviteteve është prania e një delegacionit zyrtar nga shteti i Egjiptit në Kosovë gjatë “Javës egjiptiane”

Sot në orën 14:00 , Presidenti Hashim Thaçi do të presë delegacionin e Egjiptit në zyrën e tij.