Nxënësit sot i janë rikthyer mësimit në objekte shkollore, pas vendimit të fundit të qeverisë lidhur me masat mbi pandeminë covid-19. Nga instituti Ed Guard dhe Këshilli i Prindërve të Kosovës, pohojnë se mësimi në prani fizike të mësimdhënësit është i pazëvendësueshëm.(Teksti & kamera: Xheneta Veliu) /21Media