Ky turne mbahet në Mitrovicë

Ky turne mbahet në Mitrovicë

Sot në Mitrovicë fillon turneu ndërkombëtar i Boksit “Adem Jashari”.

Turneu organizohet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Mitrovicë, në bashkëpunim me Federatën e Boksit të Kosovës, turne ky i cili është në kalendarin e garave evropiane dhe ato botërore.

Në këtë turne pritet pjesëmarrja e boksierëve nga mbarë trevat shqiptare si nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova.

Turneu ndërkombëtare i boksit “ Adem Jashari”, do të mbahet në palestrën sportive në Mitrovicë për dy ditë (24 dhe 25 nëntor), nga ora 15:00 deri në ora 20:00.