Disa nga filmat romancë komedi që ia vlejnë t’i shikoni këtë fundajvë

Disa nga filmat romancë komedi që ia vlejnë t’i shikoni këtë fundajvë

Zakonsht gjatë fundjaves preferojmë t’i kalojmë jashtë në natyrë, të ecim, por jo rrallë edhe shikojmë televzion. Filmat janë përgjedhja ndër më të mirat. Por zhanri që ju preferojmë që ta shikoni gjatë kësaj fundjave janë komeditë. Më poshtë keni një listë me komeditë  e rekomanduara.

The F Word

Wallace dhe Chantry takohen në një parti dhe menjëherë bien për njëri-tjetrin. Çdo gjë duket se po shkon pa probleme deri Wallace zbulon se Chantry ka një të dashur për  një kohë të gjatë. Një film i  mbushur me humor dhe emocione, përcjell rtv21.tv

Un moment d’égarement

Dy miq sjellin bijat e tyre me një pushim në  plazh. Një vajzë simpatike 18-vjeçare bie në dashuri me një burrë 42-vjeçar. Gjërat nxehen edhe më shumë, kur rezulton se i dashuri i vajzës është shoku më i mirë e atit të saj. Dell, deti, dashuri, pasion dhe humor francez, bëjnë që ta merrni  një koktej të madh  dhe të uleni pranë ekranit.

Before we go

Dy të huaj në Manhattan. Vetëm për një natë ata bien nga realiteti për të parë jetën e tyre nga një kënd tjetër. Nuk ka asnjë vulgaritet, vetëm një histori e bukur e cila do të lërë një përshtypje të qëndrueshme për ju.

I Give It a Year

Një film që tregon për një   lidhje me një çift të ri që përballet me një sërë problemesh dhe vështirësish në vitin e parë të martesës së tyre. Historia e filmit dëshmon se dashuria është një ngjitës, pa të cilën një martesë do të shembej./21Media