“Marshall” është një film që pritet të dalë këtë vit, një biografi e regjisorit Reginald Hudlin

“Marshall” është një film që pritet të dalë këtë vit, një biografi e regjisorit Reginald Hudlin

Në rolin kryesor paraqitet Chadwick Boseman, që luan rolin e Thirgood Marshall, avokatit të parë afro-amerikan të Gjykatës Supreme.

Filmi flet për vështirësinë e Marshall si një afro-amerikan dhe sakrificat e tij për të ardhur në pozitën ku ka dëshiruar, si dhe shfaq rastin e parë të tij në gjykatë, shkruan rtv21.tv.

Në rolet kryesore përveç Boseman paraqiten edhe Josh Gad, Kate Hudson, Dan Stevens, James Cromwell e të tjerë.

Filmi do të shfaqet në teatro me datën 13 tetor të këtij viti, mirëpo pamjet e para veçse janë shfaqur, ato mund t’i ndiqni më poshtë:

/21Media