Filmi “Klithma” me regji të Korab Lecaj ka fituar çmimin special “Outstanding Achievement in Directing” në edicionin e 9-të të International Filmmaker Festival of Neë York.

Këtë e ka bërë të ditur vet regjisori i filmit, Lecaj në Facebook.

Ky është çmimi i pestë për filmin “Klithma”. Ai ka fituar edhe çmime tjera si:

-Best Short Film – Ëest Nordic International Film Festival (Norvegji)
– Best Editing – 7th Indian Cine Film Festival (Indi)
– Best Screenplay – Festivali i filmit “Hyjnesha në Fron” (Kosovë)
– Best Cinematography – Asociacioni i Kinematografëve të Bosnjës dhe Hercegovinës/21Media

 

https://www.facebook.com/korab.lecaj/videos/10220458553026437/