Bombardimi në “Maratonën e Boston-it” ndodhi me 15 prill të vitit 2013

Bombardimi në “Maratonën e Boston-it” ndodhi me 15 prill të vitit 2013

Ajo ishte një ngjarje e cila tronditi Shtetet e Bashkuara, duke lënë 3 persona të vdekur dhe 280 tjerë të lënduar.

4 vite pas kësaj tragjedie vjen filmi i bazuar në këtë ngjarje i quajtur “Stronger”, bazuar në librin e shkruan nga Jeff Bauman dhe Bret Witter.

Filmi tregon jetën e Jeff Bauman portretizuar nga Jake Gyllenhaal pas ngjarjes kur në këtë sulm ai humb të dyja këmbët, shkruan rtv21.tv.

Përveç Gyllenhaal aktorë tjerë që paraqiten në film janë Tatiana Maslany, Miranda Richardson, Richard Lane, Clancy Brown e të tjerë.

Filmi do të shfaqet në kinema me datën 22 shtator të këtij viti, ndërsa një trailer të shkurër do të mund ta ndiqni tani:

/21Media