Në mesin e filmave që priten të kenë premierën gjatë muajit nëntor, “Borat Subsequent Moviefilm” është ai që pritet më me kurreshtje.

Sacha Baron Cohen, tallet me të gjithë, por këtë herë më së shumti me amerikanët dhe presidentin e tyre.

Filmi “Borat Subsequent Moviefilm” që përfundon me një lutje për të votuar, përpara sfondit ku shihen pamje mallkuese për të dalë nga ky vit i tmerrshëm.

Kjo markë e ngurtë e humorit  nuk është ndjerë kurrë më thelbësore. Përzierje e aktivizmit me argëtimin, filmi më i mirë i Sacha Baron Cohen deri më sot, na jep arsye të reja për të pasur frikë nga bota, por edhe leje për të qeshur me të.