Filmi “Wonder Woman 1984” fitoi përafërsisht 36.1 milionë dollar nëpër kinematë botërore gjatë fundjavës së Krishtlindjes. Ky është filmi me më së shumti përfitimi që nga mbyllja e kinemave në muajin mars.

Rreth 16.7 milionë dollarë u arkëtuan nga teatrot amerikane dhe kanadeze. Miliona njerëz e panë filmin në shtëpitë e tyre, ndërsa ai u vu në dispozicion për transmetim nga WarnerMedia’s HBO Max.

Kompania Warner Bros bënë të ditur se do të përshpejtojë zhvillimin e një filmi të tretë “Wonder Woman”.