Në festivalin “Sundance Film Festival” fitoi tri çmimet kryesore

Në festivalin “Sundance Film Festival” fitoi tri çmimet kryesore

Filmi artistik nga Kosova, ‘Zgjoi’ me regji të Blerta Bashollit, bëri histori duke rrëmbyer tri çmimet kryesore të Sundance Film Festival: Ky film që rrëfen historinë e një gruaje krushjane, mori çmimet: Filmi më i mirë, Regjisorja më e mirë, dhe çmimin e vlefshëm të publikut.
Regjisorja Basholli bashke me pjesën tjetër te ekipit u shprehen mëse të lumtur dhe krenare për këtë sukses te madh.(E pergaditi-Edona DEMIQI-HAXHIU)/21Media