Studimi i parë për Trepçën, i dyti për krimet e luftës në Kosovë

Studimi i parë për Trepçën, i dyti për krimet e luftës në Kosovë

Instituti kërkimor për çështje evroiane dhe të zhvillimit Ridea bëri prezentimin e dy studimeve të radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Studimi i pare është çështja e komplektis të Trepçës ndërsa studimi i dytë është çështja e reparacioneve për krimet e luftës të kryera në Kosovë./21Media