Katër rep-artistët e mirënjohur të labelit “PINT”, Blleki, Lluni, Semiatomatik dhe Erno kanë publikuar këngën “Fire”. Për këtë këngë është përkujdesur producenti K-Master, kurse për tekstin vet artistët.

Kurse për vizuelizimin Andi Dautaj dhe PINT./21Media