Seminarit i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Seminarit i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Edicioni i 37 i Seminarit Ndërkombëtar të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare ka mbledhur rreth vetes studiues e albanolog të shumtë nga vende të ndryshme të botës. Ku përmes emisioneve tona  ju kemi prezantuar disa nga pjesëmarrësit qe ka sjellur punimet e tyre shkencore qe lidhen me albanologjinë. Si e vlerësojnë albanologet e huaj ketë seminar dhe cilat janë përshtypjet e tyre rreth Kosovës ne përgjithësi, detajet na i sjell kronika ne vazhdim. /21Media