Sipas KDI-së, prijnë Skenderaj, Novobërda dhe Drenasi 

Sipas KDI-së, prijnë Skenderaj, Novobërda dhe Drenasi 

Në bazë të rezultateve paraprake të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, në zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, mbi 40 mijë e 732 fletëvotime janë vlerësuar si të pavlefshme./21Media.