Floriani me një urim për Vitin e Ri

Floriani me një urim për Vitin e Ri

Këngëtari i njohur Florian Beqiri, premton që në vitin 2020 do të sjellë shumë projekte të reja muzikore.

“Pres sa ma shumë këngë prej meje dhe sa ma shumë dashuri prej fansave”,  tha Floriani për portalin e RTV21.

Floriani për vitin 2020 pati edhe një urim për të gjithë ata që e duan dhe e dëgjojnë muzikën e tij.

“Ju urojë një vit  të mbarë, shëndet dhe te gjitha të mirat”. /21Media