Ajo nuk mund t’i mbulojë shpenzimet për shërim

Ajo nuk mund t’i mbulojë shpenzimet për shërim

Shëndetësia në Kosovë nuk është në gjendjen më të mirë të saj që disa vite.

Ka shumë probleme në shëndetësinë e vendit të cilat po i brengosin qytetarët të cilët vuajnë nga sëmundje të ndryshme.

Ka rastisur shpesh që të bëhet thirrje nëpër rrjete sociale për t’i ndihmuar ndonjë personi që vuan nga sëmundje e rëndë e që kurimi i saj kushton shtrenjtë dhe bëhet vetëm jashtë vendit.

E i tillë është edhe rasti i 54 vjeçares nga Drenasi, Flurije Haxhiu e cila po vuan nga sëmundja e tumorit në veshkë.

Flurija nuk e ka njërën veshkë kurse në veshkën tjetër i është paraqitur sëmundja e tumorit.

Kurimi i 54 vjeçares bëhet jashtë vendit dhe kushton mjaftë shtrenjtë dhe si pasojë e rrethanave të tilla familja Haxhiu është duke kërkuar ndihmë nga njerëzit që t’i ndihmojë Flurijes që të kurohet./21Media

Në këta numra të xhirollogarisë njerëzit mund t’i ndihmojnë Flurijes :NLB BANK: Nr llogarisë :1701003035256896.

Jashtë vendit: SËIFT CODE:NLPR XK PR . ACCOUNT

NO:XK051701003035256896.

IBAN:XK051701003035256896

Tel:+383(0)44 181 243

Tel:+383(0)44 603 12