Folia e aluminit mund të përdoret edhe për këto qëllime

Folia e aluminit mund të përdoret edhe për këto qëllime

Nëse mendoni se folien e aluminit duhet ta përdorni vetëm për ta mbajtur ushqimin e freskët ose t’i rregulloni flokët, ju nuk i dini të gjitha. Cilësia e saj bën që folia të përdoret edhe në situata të ndryshme të jetës së përditshme, për të cilat ndoshta nuk keni menduar.

1.Mbështjelleni këmbën tuaj në folie alumini, për të parandaluar dhimbjet. Elementet e saj kimike ju ndihmojnë në rregullimin e energjisë dhe shërimin e shpejtë të trupit tuaj.

2.Mund ta përdorni për ta pastruar kromin e ndryshkur.

3.Rrit shpejtësinë e WiFi-s.

4.E mban kafenë ngrohtë.

5.Ju ndihmon ta pastroni hekurin e rrobave.

6.Mbron ushqimin nga djegia.

7.Zbardh dhëmbët.

Befasisht, folia e aluminit nuk përdoret vetëm në kuzhinë./21Media