Disa modele nga më të mirat do të tërheqen nga tregu

Disa modele nga më të mirat do të tërheqen nga tregu

Kompania amerikane e prodhimit të automjeteve Ford, do të tërheqë më shumë se 440 mijë automjete në Amerikën e Veriut, për të zgjidhur problemin që mund të shkaktojë zjarr dhe me hapjen e papritur të kapakut të motorit.

Tërheqja e parë përfshin mbi 230 mijë automjete, përfshirë modelet Escape, Fiesta ST dhe Fusion Tranzit me motor 1.6 turbo, të prodhuar në periudhën nga viti 2013 deri në vitin 2015.