Halimi: Nuk ka mundësi që Kosova të futet në ngërç politik

Halimi: Nuk ka mundësi që Kosova të futet në ngërç politik

Edhe pse po vazhdon ende rinumërimi i disa vendvotimeve nga KQZ-ja dhe disa grupe të caktuara të votave ende nuk janë numëruar, kjo nuk paraqet problem të madh në formimin e institucioneve, vlerësojnë analistët politik. Sipas tyre, nuk ka asnjë mundësi që Kosova të futet në ngërç politik, pasi dy partitë e para janë pajtuar për bashkëpunim edhe para zgjedhjeve./21Media