Forumi ekomomik i bashkon bizneset kosovare me ato hungareze

Gërxhaliu ka thënë se ky forum do të gjeneroj bashkëpunim ekonomik me hungarezët

Në Prishtinë po mbahet Forumi Ekonomik në mes të Kosovës dhe Hungarisë, ku po marrin pjesë rreth dhjetë biznese hungareze, të cilat kanë shprehur interesimin për të investuar në Kosovë në fusha të ndryshme./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button