Qëndisja është një formë e vlefshme dhe e pranuar e artit, ashtu si piktura ose arkitektura.

Për shembull, krijimet nga Alighiero Boetti shiten në ankande për miliona dollarë, përcjell portali rtv21.tv.

Për shumë prej nesh, puna jonë ose puna e të dashurve tanë, miqve, fëmijëve apo prindërve janë veçanërisht të rëndësishme.

Njerëzit në këtë përmbledhje publikuan fotot e kryeveprave të tyre të vogla për të cilat janë krenarë, i admirojnë dhe janë thjesht të lumtur që i kanë./21Media