Kafshët janë të paparashikueshme e madje edhe të sjellshme.

Një zog mund të ulet në çelësat e makinës tuaj duke u përpjekur të bëjë miq, ose një bretkocë mund të dëshirojë të ngrihet me një flutur – dhe ka edhe gjëra më të mrekullueshme që mund të na befasojnë dhe ta bëjnë botën një vend më të ngrohtë.

Më poshtë ju sjellim disa foto, të publikuara nga Bright Side, në të cilat mund të shihni momente të ëmbla dhe qesharake të kafshëve./21Media