Për disa njerëz, pavarësisht bukurisë që ofron, dimri nuk është aq shumë i dashur. Dhe, kjo me të drejtë, shkaku i të ftohtit të madh.

Disa fotografi e dëshmojnë se dimri s’ka mëshirë për askënd.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të marra nga Bright Side, cilat tregojnë të ftohtin e madh në vende të ndryshme të botës./21Media