Hijet përsërisin siluetat e objekteve që i hedhin dhe kjo është një e vërtetë e njohur. Por, ndonjëherë hijet duken aq hutuese saqë ndryshojnë mënyrën se si i shohim gjërat.

Një shkallë e drejtë mund të hedhë një hije të çuditshme të shtrembër, një llambë mund të të trembë papritmas me një merimangë inekzistente, etj. Bota e hijeve është plot me surpriza!

Më poshtë ju sjellim disa foto të publikuara nga Bright Side, në të cilat shihen hije të ndërlikuara./21Media