GMB Akash është një fotograf i vlerësuar me çmime nga Bangladeshi. Për vite, ai ka bërë fotografi në mënyrë që të rrisë ndërgjegjësimin për disa çështje që mbeten në atdheun e tij, si puna e fëmijëve.

Tani, ai e ka çuar projektin e tij në nivelin tjetër duke ndihmuar këta fëmijë të ndalojnë punën në moshë të re. Ai kërkon leje nga familjet e këtyre fëmijëve dhe më pas i dërgon në shkollë duke përdorur paratë e tij.

Më poshtë keni fotografitë e disa prej këtyre fëmijëve, jeta e të cilëve ka ndryshuar për mirë./21Media