Shkencëtarët nga Universiteti Emory (SHBA) zbuluan se baballarët e vajzave të vogla janë më të vëmendshëm dhe të përgjegjshëm sesa baballarët e djemve.

Për më tepër, një baba bëhet shoku më i mirë i së bijës dhe fotot në këtë artikull janë prova më e mirë e kësaj./21Media