Pamje befasuese

Pamje befasuese

Nga një rrotë e humbur deri te një trampolinë mbi veturë, këto foto të shoferëve të pamatur do t’ju dëshprojnë. Këto pamje të mbledhura në gjithë botën nga AmoMedia, kapën disa nga shoferët më të dobët.

Ndër pamjet befasuese është një shofer kamioni që ngarkoi automjetin me objekte që duket se peshojnë më shumë se vetë automjeti.

Diku tjetër, një grua, vetura e së cilës mbeti mes një varke dhe shtegut, ndërsa ajo po pozonte, sikur të ishte gjithçka në rregull./21Media