Çdo fotografi bart një histori

Çdo fotografi bart një histori

Fotografitë në këtë artikull paraqesin histori e shkurtëra për mirësinë, mëshirën dhe kapërcimin e luftërave të jetës.

Thjesht shikoni nëna që po dëgjon rrahjet e zemrës së vajzës së saj në gjoksin e një burri tjetër, burrin emocional që mban një jorgan të bërë nga rrobat e gruas së tij të ndjerë ose ushtarët që ushqejnë koalasin australianë si foshnja të porsalindura, përcjell 21Media

Një anëtar i një ekipi mjekësor duke i thënë lamtumirë gruas së tij para se të nisej për në Wuhan për të ndihmuar në luftimin e koronavirusit

Ky burrë humbi gruan e tij pas 50 vjet martese. Vajza bëri një jorgan nga rrobat e gruas së tij për ta bërë atë të ndjehej më afër saj

Një nënë po dëgjon rrahjet e zemrës së vajzës së saj që u bë një dhuruese e organeve për këtë burrë

Një vajzë e vogël e një vullnetari të shërbimit zjarrfikës, e veshur me përkrenaren dhe medaljen e tij të shërbimit

 

Një oficer policie që ndihmon këtë njeri të shkojë poshtë shkallëve

Një kor erdhi në spital për të kënduar për pacientët në repartin paliativ

 

Një qenush i shpëtuar nga një zjarr është bërë zjarrfikës

Ky burrë po jepte flokë flokësh falas për të pastrehët

“Gjeti një shënim nga gjyshi 6 vjet pasi vdiq.

Nuk është  e rëndësishme  sa para keni

Sa herë që DeAndre Hopkins shënon, ai gjen nënën e tij që humbi shikimin  shumë vite më parë dhe i jep asaj topin . Një nga traditat më të mira në sport.

Pasi kjo mace humbi veshët nga një infeksion, një anëtar i stafit nga Shoqëria Humane punoi kapele në formën e veshëve të maceve

Ushtarët australianë ndajnë kohën e tyre të pushimit për të ndihmuar Parkun e Natyrës së Kafshës Cleland të kujdeset për koalat e zhvendosura

Këta vullnetarë shpëtuan një qenush nga një shtëpi që digjej dhe kryen CPR mbi të

Kur më në fund bie shi në Australi

/21Media