GMB Akash është një fotograf nga Bangladeshi i vlerësuar me çmime të ndryshme . Për vite, ai ka bërë fotografi në mënyrë që të rrisë ndërgjegjësimin për disa çështje që mbeten në atdheun e tij, si puna e fëmijëve, përcjell portali rtv21.tv

Tani, ai e ka çuar projektin e tij në nivelin tjetër duke ndihmuar këta fëmijë të ndalojnë punën në moshë të re. Ai kërkon leje nga familjet e këtyre fëmijëve dhe më pas i dërgon në shkollë duke përdorur me shpenzimet e tij./21Media