Mund të jetë ditë e këndshme ose traumatizuese

Mund të jetë ditë e këndshme ose traumatizuese

Ka shumë prej nesh që ndoshta nuk e mbajmë mend ditën e parë të shkollës, por duke gjykuar nga shprehjet e këtyre fëmijëve qesharakë, është e sigurt se do të na kujtojnë diçka.

Dita e parë e shkollës mund të jetë e këndshme ose traumatizuese për një fëmijë të vogël, në varësi të pritjeve të tyre dhe sa mirë ishin përgatitur për këtë kapitull të ri. Sidoqoftë, për këta fëmijë të pafat, pas përvojës së parë të shkollës me siguri nuk do të bëjnë pyetjen, “kur është dita e parë e shkollës?”, transmeton rtv21.tv.

Siç mund të shihni nga këto fotografi qesharake para dhe pas disa nga këta fëmijë dukeshin të ngazëllyer që po ndiqnin ditën e tyre të parë të një viti të ri shkollor. Megjithatë, arsimi mund të bëjë gjëra të çuditshme për një fëmijë, kjo është arsyeja pse ata dukeshin të ngopur, të traumatizuar.

Shikoni përzgjedhjen e fotove të ditës së parë të shkollës dhe mbani mend që të gjithë kemi qenë një herë atje./21Media