Udhëtimet në kohë të pushimeve gjithmonë sjellin gjëra interesante nëpër aeroporte të ndryshme të botës.

Këto udhëtime te disa persona sjellin lodhje të madhe, dhe ata përfundojnë në pozita të ndryshme madje edhe qesharake.

Më poshtë, mund t’i shihni momentet qesharake të lodhjes së njerëzve pasi që i përfundojnë pushimet. /21Media