Në shikim të parë duken shumë qesharake

Në shikim të parë duken shumë qesharake

Dita e dasmës është dita më e veçantë për nusen dhe dhëndrin, shkruan rtv21.tv

Por gjatë realizimit të fotografive me miq dhe familjarë, ka mundës të shumta që disa prej fotografive të shkrepen në momentin dhe vendin e duhur.

Më poshtë mund t’i shini disa prej këtyre fotografive, të cilat në shikim të parë duken shumë qesharake. /21Media