Princeshës Diana ishte nënë e përkushtuar

Princeshës Diana ishte nënë e përkushtuar

Princeshë Diana emër ky, i cili bëri jehonë të madhe në shumë vende të botës. Ajo mbahet mend si një feministe e fortë dhe një ikonë e modës.

Edhe pse vdiq e re, ajo bëri një përshtypje të fortë për 2 djemtë e saj, Princin William dhe Princi Harry, të cilët çastet më të mira me nënën e tyre i kanë të ndalura në fotografi.

Princeshë Diana dhe Princin Charles janë martuar me 30 korrik të vitit 1981, në katedralen Shën Paul, në Londër. Dasma e tyre u shikua nga 750 milionë njerëz në botë. Ceremonia e dasmës së tyre u krahasua me një përrallë nga shtypi dhe publiku.

Kujtojmë se, Princeshë Diana vdiq në 31 gusht të vitit 1997, në një aksident të rëndë automobilistik, kur ajo ishte 36 vjeç. /21Media