Ka një shpjegim logjik për këtë

Ka një shpjegim logjik për këtë

Nëse ndonjëherë keni menduar pse foshnja juaj ka shumë flokë krahasuar me foshnjet e tjera të porsalindura ose e kundërta, është një shpjegim logjik.

Flokët e buta të fëmijës krijohen në mitër gjatë tremujorit, me qëllim që ta mbajnë ngrohtë foshnjën.

Pasi lind foshnja, fillojnë të bien dhe zëvendësohen me qime, që nuk janë të njëjta me ato që zhvillohen në fetus, sepse këto të fundit janë më të trasha.

Ju sjellim disa fotografi të foshnjeve me shumë flokë./21Media