Ndryshime drastike

Ndryshime drastike

Një mjekër dhe flokë më të gjata, është në qendër të vëmendjes te meshkujt në ditët e sotme. Shkencëtarët sugjerojnë se meshkujt me mjekër konsiderohen të jenë më të besueshëm.

Meshkujt me mjekra, gjithashtu nga femrat konsiderohen edhe më tërheqëse.

Por, a keni menduar ndonjëherë se çfarë ndryshimi të madh mund të ken meshkujt kur largojnë mjekrën.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga këto ndryshime, që mund të iu ndodhin meshkujve, nëse ata nuk mbajnë  mjekrën./21Media