Përmes fotografive që shkrep, gjërat e zakonshme bëhen magjike

Përmes fotografive që shkrep, gjërat e zakonshme bëhen magjike

Fotografja polake, Iwona Podlasińska, e cila ka përfunduar studimet për arkitekturë, shkrep fotografi shumë të veçanta të fëmijëve.

Personazhet kryesore në fotografi që shkrep janë dy djemtë e saj, me fotot e të cilëve filloi karrierën si fotografe.

Ata jetojnë një jetë të zakonshme, shëtiten, luajnë me shokët dhe vizitojnë gjyshe, por falë talentit të fotografes dhe vizionit të jashtëzakonshëm, gjërat e zakonshme bëhen magjike.

Më poshtë do të shihni disa fotografi shumë të veçanta nga Iwona Podlasińska./21Media