Sigurisht, nganjëherë macet dinë të jenë të guximshme, por nganjëherë edhe të largohen. Shpesh largohen edhe nga përqafimet e ngrohta të pronarëve të tyre. Por shpesh i përmbysin mitet që i portretizojnë ato si të ftohta, të pavarura dhe kafshë të rezervuara./21Media