Abdullah Aydemir, një fotograf me qendër në Stamboll, beson se i gjithë universi mund të fshihet në sytë e fëmijëve.

Ai bën fotografi që mund të ju hipnotizojnë menjëherë me pamje madhështore të fëmijëve që takon në rrugë.

Portretet e tij kapin bukurinë magjepsëse të modeleve të tij të vegjël dhe ne nuk mund t’i heqim sytë nga fotografitë e tij të pabesueshme./21Media