Të udhëtosh prapa në kohë është e pamundur – ne ende nuk i kemi shpikur makineritë e kohës. Por, derisa presim që shkencëtarët t’i ndërtojnë ato, ne mund të rikrijojmë fotografitë e vjetra të fëmijërisë për të zbuluar se sa kemi ndryshuar, shkruan Bright Side.

Në fakt, përdoruesit e internetit kanë shpërndarë fotografi me disa vite diferencë midis tyre. Dhe në disa raste, ata kanë veshur saktësisht të njëjtat rroba dhe janë në të njëjtat pozicione, duke e bërë rezultatin përfundimtar tepër argëtues dhe madje emocional.

Më poshtë ju sjellim një sërë fotosh të vjetra të rikrijuara nga njerëzit në internet. Ato janë me të vërtet mbresëlënëse./21Media