Shoqëria gjermane për Fotografinë e Natyrës ka shpallur fituesit e konkursit të “Fotografit të Natyrës për vitin 2020”, dhe shkrepjet janë absolutisht mahnitëse, transmeton rtv21.tv.

“Për shkak të pandemisë Covid-19, votimi nuk u krye gjatë mbledhjes së përgjithshme vjetore, por u përfundua në internet për herë të parë ndonjëherë në historinë e GDT me pjesëmarrje të madhe nga anëtarët e saj,” i tha organizata në një deklaratë.

Fotografët garuese ishin në 7 kategori: Zogj, Gjitarë, Kafshë të tjera, Bimë dhe Kërpudha, Peisazhe, Natyrë, dhe kategoria e veçantë – Uji./21Media