Fotografi që godasin mendjen!

Fotografi që godasin mendjen!

Ekzistojnë figura që nuk mund të ndalosh së shikuari, sepse ato shkaktojnë shumë mendime të ndryshme në kokën tënde.

Dhe ato momente janë me të vërtetë të vlefshme, sepse ajo që të mungon vërtet është koha e lirë për të ndaluar dhe menduar.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi  kuptimplota, që do të godasin mendjen tuaj./21Media

Kjo është një punë e artistit freng-meksikan në progres në anën meksikane të kufirit amerikan / Meksikë

Njerëzit e copëtuan poshtë pemën ku jetonte ky ketër. Kjo ishte hera e parë që shkoi në ”shtëpi” dhe nuk e kuptoi se çfarë ka ndodhur

Qeni ishte i trishtuar. Fatmirësisht, dikush ishte i gatshëm ta ngrinte lart!

Ky koreano-verior mërzitet për vëllain e tij  të Koresë së Jugut pas bashkimit të përkohshëm familjar