11 mijë fotografi konkurruese

11 mijë fotografi konkurruese

“National Geographic” sapo ka shpallur konkursit e saj prestigjioz 2017 të “Nature of the Year” dhe të fotografive fituese të cilat janë të përsosura.

Janë dorëzuar 11,000 foto, duke konkurruar në katër kategori: kafshë të egra, peisazhe, antena dhe jeta nënujore, rtv21.tv.

Fituesi i çmimit të madh do të marrë 7.500 dollarë dhe imazhi i tyre fitues do të shfaqet në një numër të ardhshëm të revistës “National Geographic”.

Gjithashtu, një fitues në vendin e parë do të zgjedhet nga secila prej katër kategorive, të gjithë prej tyre duke fituar 2.500 dollarë. Për të ushqyer pasionin tuaj për botën e gjallë, këtu janë disa prej të fotografive nga konkurrenca, duke i paraqitur ato së bashku me fituesit e çmimeve.

Shkoni poshtë për të marrë një vështrim më të afërt me natyrën./21Media