Shumë njerëz mund të ndryshojnë brenda një viti – dhe për  20 vjet as mos të flasim. Shumë nga personat e famshëm që do të gjeni më poshtë u rritën bashkë me famën kur.

Janë dhënë  fotografi nga 18 të famshëm për të krahasuar se si dukeshin kur filluan karrierën e tyre dhe si duken tani.

 

 1. Nicole Richie

 1. Ashley Tisdale

 1. Ashlee Simpson

 

 1. Kim Kardashian

 1. Kelly Clarkson

 1. Mischa Barton

 1. Vanessa Hudgens

 1. Demi Lovato

 1. Nicki Minaj

 1. Céline Dion

 1. Ariana Grande

 1. Madison Pettis

 1. Kaley Cuoco

 1. Jennifer Lopez

 1. Mandy Moore

 1. Hilary Duff

 1. Taylor Swift

 1. Selena Gomez