Dukesha e Kembrixhit njihet edhe si ikonë e modës – çdo shitës i rrobave mund të mësojë prej saj. Në garderobën e saj jo vetëm që ka veshje nga dizajnerët e famshëm, por ka rroba edhe nga ai që njihet si tregu masiv, dhe ajo duket e mahnitshme në secilin stil. Meqë ra fjala, Kate Middleton i preferon veshjet prej leshi, këto lloje të rrobave mbizotërojnë gjithmonë në sytë e saj./21Media